شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند
برگزاری جشنواره غذای سالم در یکی از مدارس فراشبند به مناسبت هفته سلامت
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در یکی از مدارس این شهرستان خبر داد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در یکی از مدارس این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «زهرا ضیایی»، در این مراسم که با هدف ترویج الگوی سالم با جایگزینهای غذای سالم و آشنایی دانش آموزان با انواع غذاهای سالم برگزار شد، با تاکید بر رعایت الگوی غذایی سالم، گفت: اگر چه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی، لازمه برخورداری از سلامت است، ولی در بحران هایی مانند کرونا، پیروی کردن از یک الگوی تغذیه ای سالم، یکی از مهم ترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «زهرا ضیایی»، در این مراسم که با هدف ترویج الگوی سالم با جایگزینهای غذای سالم و آشنایی دانش آموزان با انواع غذاهای سالم برگزار شد، با تاکید بر رعایت الگوی غذایی سالم، گفت: اگر چه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی، لازمه برخورداری از سلامت است، ولی در بحران هایی مانند کرونا، پیروی کردن از یک الگوی تغذیه ای سالم، یکی از مهم ترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود.
این کارشناس بهبود تغذیه، نداشتن تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، ریزه خواری و مصرف مکرر تنقلات و میان وعده های پرکالری و به هم خوردن خواب شبانه را از مهم ترین عوامل چاقی و زمینه ساز یا تشدید کننده بیماری های غیرواگیر برشمرد.
او افزود: در این جشنواره، پس از ارزیابی غذاهای برگزیده از نظر کمنمک، کم شکر و کمروغن بودن، به نفرات برتر جوایزی از سوی واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند اهدا شد.
ضیایی اضافه کرد: آش، حلوا، شلهزرد، رنگینک، نان و پنیر و سبزی از جمله غذاهای سنتی بود که در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.
پایان خبر
نظر دهید